ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

  /  ΩΔΕΙΟ   /  Κοπή της βασιλόπιτας του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας 2023

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023, στην προσφάτως ανακαινισμένη αίθουσα «Γ.Α. Παπαϊωάννου» η κοπή της βασιλόπιτας του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας παρουσία πολλών προσκεκλημένων, μαθητών, γονιών, εργαζόμενων του ΔΩΚ και μουσικών των Φιλαρμονικών Καβάλας και Κρηνίδων.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος και ευχήθηκε στους εργαζόμενους κάθε επιτυχία στο έργο τους και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές. Στη συνέχεια, εκ μέρους του Δ.Σ. του Δ.Ω.Κ., ο πρόεδρός του Παναγιώτης Παπαδόπουλος απηύθυνε ευχές και παρουσίασε ένα σύντομο απολογισμό της 12μηνης θητείας του στο ωδείο. Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε και ο δ/ντης σπουδών του ωδείου Φώτης Κουτσοθόδωρος. Τις ευχές τους απηύθυναν οι βουλευτές Γιάννης Πασχαλίδης και Τάνια Ελευθεριάδου, η εκπρόσωπος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου Βένη Γρηγοριάδου, οι αντιπεριφερειάρχες Αλέξης Πολίτης και Αρχέλαος Γρανάς, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αλιευτικής Πολιτικής, Ανδρέας Καραγιώργης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Πεφάνης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Μάκης Παπαδόπουλος και Άρης Βέρρος. Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, τα μέλη του Δ.Σ. του ΔΩΚ, Δημήτριος Ντουμπουρίδης, Γιάννης Κακάρας, Θωμάς Χατζούλης, Χρήστος Μαυρίδης, Γιώτα Μιχαλακίδου, Στέφανος Μυτακίδης, Αχιλλέας Νικολαϊδης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανθή Χατζηφραντζή, το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καρατσιουμπάνης, ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Σωτηριάδης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε μουσικά με τον μαθητή Άρη Δαφνιώτη στο πιάνο, ο οποίος απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων. Tο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας ευχαριστεί θερμά τον τηλεοπτικό σταθμό Center και τον φωτογράφο Λάσκαρη Τσουτσα για την κάλυψη της εκδήλωσης και εύχεται σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ