Διοίκηση

Διοικητικό Συμβούλιο 

(Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ΥΠ’ΑΡΙΘ.73/2022)


Παπαδόπουλος Παναγιώτης
Πρόεδρος

O Παναγιώτης Παπαδόπουλος ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας και τις συνέχισε στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. και στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ανάπτυξη και Διαχείριση Θεσμών Πολιτισμού στο Πανεπιστήμιο Lumière – Lyon II και εργάστηκε στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1997, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην Κρατική Όπερα της Λυόν, κα. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Ωδείου από το 2002 ως το 2007. Από το 2007 ως το 2012 εργάστηκε στο Ελληνικό Σχολείο Βρυξελλών. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε σχολεία και σε ωδεία της Καβάλας ως καθηγητής μουσικής. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.


Ντουμπουρίδης Δημήτριος
Αντιπρόεδρος

Πεφάνης Κωνσταντίνος, Μιχαλακίδου Παναγιώτα, Μαυρίδης Χρήστος, Χατζούλης Θωμάς, Κακάρας Ιωάννης, Μυτακίδης Στέφανος, Σιδηρόπουλος Κωνσταντίνος, Νικολαϊδης Αχιλλέας, Κεϊσίδου Σοφία.
Τακτικά Μέλη


Πουλοπούλου – Αλεξιάδου Βασιλική, Μπάρμπα Κυριακή, Ασωνίτου Ευαγγελία, Ευαγγελιστή Ντίνα, Τσουμπάκης Θεμιστοκλής, Μπέης Σωτήρης, Παπαδόπουλος Σωτήρης, Παναγιωτίδης Χαράλαμπος, Κουταλιάγκα Αναστασία, Παπαδοπούλου Δέσποινα.
Αναπληρωματικά Μέλη